World Ball&Dek Hockey Federation

Mužský EURO CUP 2022 bude kvalitný, súpisky tímov tomu nasvedčujú

Mužský EURO CUP 2022 bude kvalitný, súpisky tímov tomu nasvedčujú | WBDHF

Mužská časť turnaja začína 1.12.2022 k večeru. Najväčšími favoritmi sú reprezentačné A tímy Slovenska a Česka. Pri nahliadnutí na súpisky ďaľších výberov to určite nebudú mať ľahké a boj o medaily bude fakt napínavý.

Prvý zápas o 17:00 hod budú hrať Majstri Európy Česko proti výberu Južné Slovensko, v ktorom sa objavia veľmi zaujímavé mená. Zostava SSK (South Slovakia): Baštovanský, Hinca, Kosina, Minárik, Kudrna, Jaššo, Soós, Tuček, Čambálik, Kucej, Gajdoš, Hlavačka, Brezány. Majstri Európy sa predstavia v zložení: Humlíček, Šimara, Rosulek L.,Tóth, Diviš, Kaluža, Stromko, Wróbel, Kruček, Fejfar, Pala, Fraňo, Ružička.

Druhý zápas TEAM EUROPE:CENTRAL CZ bude veľkou neznámou, no podľa súpisiek je menším favoritom Central. Central Czechia bude nastupovať v zložení: Toth J., Hlaváč, Schnaubelt M., Schnaubelt F., Adámek, Hlinka, Glacner, Tóth T., Fencl, Šarlinger, Šplíchal, Šír, Jiskra, Mervinský, Rybecký, Hronek. TEAM EUROPE : Horváth, Nemec, Celner, Fiala, Spurný, Urban, Valíček, Hudeček, Fojtík, Sluštík, Valíček, Minařík, Vacek

Tretí zápas BOHEMIA CZ:SBHF SLOVAKIA. Bohemia CZ je nový tím, takže nemôžeme sa vyjadriť o ambíciach tohto tímu, turnaj ukáže, podobne je na tom aj ich dnešný súper SBHF Slovensko, ktoré nastúpi v tomto zložení: Mališ, Hričina, Turian, Miške, Tománek, Ondrušek, Šupej, Greguš, Bednár, Bukovský, Dolinajec

Štvrtý zápas a posledný prvého dňa si proti sebe skrížia hokejky ČESKO II a SLOVENSKO, favoritom je Slovensko, ktoré dnešného súpera zdolalo na MAMUT CUPe, ale ČR II je prešpikované vynikajúcimi osobnosťami českého hokejbalu a je to úplne nový tím...môžme čakať tuhý boj.  ČESKO II: Mikl, Solar, Krajíček, Voráček, Danko, Hrubý, Král, Hudec, Puzoň, Fiala, Farský, Indrst, Helešič, Hubl.